Οι στόχοι του Παναθηναϊκού δεν αλλάζουν, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του τριφυλλιού μίλησε στο πλαίσιο της media day της Ευρωλίγκα και στάθηκε στο γεγονός πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να επαναφέρουν τους “πράσινους” στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θα είναι ανταγωνιστικός: “Ανοίγεται μία νέα σελίδα για όλους. Σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Από εκεί και πέρα θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα. Για όλους είναι κάτι διαφορετικό. Το θέμα είναι να δουλεύουμε, να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο”.

Για το αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα: “Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι, όπως κάθε χρόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Για την Ευρωλίγκα, ξεκινάμε από μία καινούργια βάση. Στόχος είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Πολύ σημαντικό για μας είναι η προϋπόθεση να γίνουμε ένα καλό σύνολο και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, χρειαζόμαστε μεγάλη βοήθεια και υπομονή γιατί αυτή η ομάδα είναι καινούργια”.

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:Σε όλους θα λείψει ο κύριος Ομπράντοβιτς. Σαφώς αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί είχαμε πολλές χαρές. Από εκεί και πέρα αυτό το κεφάλαιο έκλεισε, τελείωσε. Τώρα ξεκινάει μία καινούργια σελίδα και θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την πορεία“.