Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Παππάς έχει εκφράσει τη διακαή επιθυμία του να επιστρέψει στα παρκέ, ώστε να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Μπορεί το ιατρικό επιτελείο να είχε αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο μέχρι τις αρχές του νέου έτους, αλλά ο γκάρντ των «πρασίνων» δείχνει να τους διαψεύδει και να έχει πιθανότητες να επανέλθει νωρίτερα στη δράση.

Σήμερα (3/11), μάλιστα, ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας ύστερα από έξι μήνες, «σημάδι» άκρως ενθαρρυντικό για την αποθεραπεία του, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί νωρίτερα του αναμενομένου. Στο κομμάτι αυτό, ασφαλώς, δεν υπήρξαν σωματικές επαφές, αλλά τα νέα αυτά σίγουρα είναι εξαιρετικά για ένα πολύτιμο «εργαλείο» του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο τελευταίος, βέβαια, απουσίαζε για μία προσωπική υπόθεση στη Σερβία και αναμένεται αύριο η επιστροφή του στην Αθήνα (4/11).

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι έχουν ξεπεραστεί όλοι του οι «πονοκέφαλοι», με τον Τζέιμς Γκιστ να ακολουθεί θεραπεία και σήμερα, λόγω της θλάσης που είχε υποστεί.