Στην εφημερίδα “η Πράσινη” μίλησε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό κι αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστεί ξανά με τους “πράσινους”: Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου:

Τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό: “Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Κάναμε πολλά σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Κερδίσαμε τα πάντα, σταματήσαμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού και ξεκινήσαμε τη δυναστεία του Παναθηναϊκού κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Νιώθω τιμή που φόρεσα τη φανέλα αυτή, είχα μια ξεχωριστεί σχέση με τους οπαδούς και πραγματικά νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν να είναι η ομάδα μου. Είμαι οπαδός της Παρτιζάν, αλλά πάντα έτσι ένιωθα για τον Παναθηναϊκό. Μια φορά Παναθηναϊκός, πάντα Παναθηναϊκός. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα βρίσκεται πάντα στον Παναθηναϊκό”.

Τις νίκες που θυμάται περισσότερο: “Κάθε νίκη είναι σημαντική, αλλά αυτή επί της Μπολόνια στο τέλος μέσα στο σπίτι της κι απέναντι σε παίκτες όπως ο Ριγκοντό και ο Τζινόμπιλι είναι ξεχωριστή. Επίσης η νίκη στον Πειραιά επί του Ολυμπιακού στον πέμπτο τελικό του 1999 ήταν κάτι ξεχωριστό για την ομάδα, τον πρόεδρο, τους οπαδούς…”.

Το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό: “Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή η ζωή μου είναι στο Βελιγράδι και είμαι χαρούμενος εκεί. Πάντα παρακολουθώ με ευχαρίστηση τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του κι έρχομαι συχνά στην Ελλάδα”.