Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του για τη κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στον Ολυμπιακό κάτω από αυτές τις συνθήκες αλλά και την συμμετοχή του κόσμου.

Μία πολύ όμορφη στιγμή σημειώθηκε λίγο μετά την απονομή, όταν ο ίδιος πήγε κοντά στη πράσινη εξέδρα και πέταξε στο κόσμο το μετάλλιο του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο κόσμος έχει ένα πολύ υψηλό μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση:

«Είναι αλήθεια ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, όμως τα καταφέραμε, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαι κατενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του κόσμου και από την ενέργεια του. Ο Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα είναι ψηλά, μπράβο σε όλο τον κόσμο».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός ανέφερε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πρέπει να πούμε πως ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να πρωταγωνιστεί και θα προσπαθήσουμε και τα επόμενα χρόνια να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια. Υπάρχει μεγάλη χαρά για όλα όσα καταφέραμε δεν υπάρχει αμφιβολία».

Για την… γραβάτα του ανέφερε: «Μου αρέσουν οι καλές γραβάτες, σήμερα φόρεσα μια πράσινη για να εξωτερικεύσω τα συναισθήματα μου».

Στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και μίλησε προς τον κόσμο της ομάδας: «Φίλοι μου αγαπημένοι… Είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς. Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία. Όχι μόνο αυτή, αλλά και για όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί ακολουθείται την παναθηναϊκή ιδέα και βοηθάτε τον Παναθηναϊκό.

Όλα τα λάβαρα είναι με τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ που με βοηθήσατε με τη δύναμή σας. Τα Κύπελλα αυτά είναι δικά σας. Εύχομαι στο Θεό να σας έχετε όλους καλά να βοηθάτε τον Παναθηναϊκό σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεστε. Γεια σας και χαρά σας»!