Παράπονα από την απόδοση των παικτών, είχε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος θεωρεί πως η εμφάνιση της ομάδας του, απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μίλησε για το πρόβλημα που υπάρχει, πλέον, στους ψηλούς, μετά τον τραυματισμό και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ενώ αναφέρθηκε και στο κατά πόσο η ομάδα εξαρτάται από την ευστοχία της, έξω από τη γραμμή των 6.75.

Αναλυτικότερα, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου που έπαιξε πολύ επιθετικά. Δεν μπορώ να πω ότι εμείς πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Είχαμε κάποιες απουσίες, χάσαμε κάποια τρίποντα και δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τελικά κερδίσαμε, ωστόσο η εμφάνισή μας θα μπορούσε να ήταν σαφώς καλύτερη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες και αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό οποιονδήποτε αντίπαλο».

«Επί 40 λεπτά νομίζω πως παίξαμε πέντε εναντίον πέντε. Κι όχι πέντε εναντίον τριών. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια διαφορά και εξάλλου έχω άλλους τρεις παίκτες σε αυτές τις θέσεις».

«Όταν βρίσκεσαι σε καλή μέρα είναι πιο εύκολο να σουτάρεις. Ωστόσο, δεν παίζουμε μόνο με το τρίποντο, αλλά δίνουμε έμφαση στο inside game, καθώς και σε οποιονδήποτε τρόπο υπάρχει να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι».