Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, απένειμε τα εύσημα στον Δημήτρη Ιτούδη και την ομάδα του, την οποία συμπεριέλαβε στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Οσο για τους «πράσινους», επεσήμανε πως οι απουσίες λόγω τραυματισμών είναι πρόβλημα, όμως όχι και δικαιολογία για την απόδοση της ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε ο Ιβάνοβιτς:

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εμείς, από την πλευρά μας, κάναμε κάποια πράγματα καλά ειδικά στην άμυνα, εκτός από το τέταρτο δεκάλεπτο που δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πολλές σημαντικές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Πρόκειται για παίκτες που μας βοηθούν σημαντικά στο σκοράρισμα και ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε. Πάντως, δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί, όσοι είναι μαζί μας πρέπει να παίζουν καλύτερα».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε από την πλευρά του: «Ήρθαμε να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Είχαμε αρκετές απουσίες και δεν ήταν δυνατό να είμαστε στο 100%. Σταθήκαμε καλά για 30 λεπτά αλλά στην τέταρτη περίοδο κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν».

Ιτούδης: «Τιμή μου»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την ομάδα του, αλλά και το ότι βρέθηκε αντίπαλος του Παναθηναϊκού: «Ευχαριστώ πολύ τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μου. Αυτό που θέλουμε και εμείς από τη πλευρά μας είναι να επιστρέψουν οι παίκτες μας και να προπονηθούμε όλοι μαζί. Ο στόχος μας είναι η επόμενη προπόνησή μας. Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού. Έχουν πολλούς τραυματισμούς και είναι σίγουρο ότι όταν επιστρέψουν οι παίκτες του υγιείς το αγωνιστικό του πρόσωπο θα είναι τελείως διαφορετικό. Για εμένα είναι πολύ μεγάλη τιμή που υπήρξα για 13 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Την ομάδα που εκπροσώπησε και ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι δύσκολο να παίζω απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τιμή. Σημαίνει πως έχω φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του Παναθηναϊκού καθώς είχε πολλές απουσίες. Διαθέτει καλή ομάδα και ποιοτικό ρόστερ».