Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει παράδειγμα από τις προήγουμενες ήττες που έχει φέτος από την Μπαρτσελόνα και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο, ώστε με την συμπαράσταση των οπαδών του να φτάσει στην νίκη, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Εστεμπάν Μπατίστα μίλησαν στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα για την αναμέτρηση κόντρα στους “μπλαουγκράνα”.

Αναλυτικά:

Ιβάνοβιτς: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα και νομίζω πως η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Θα παίξουμε εναντίον τους για τέταρτη φορά αυτή τη σεζόν και δυστυχώς έχουμε χάσει τις προηγούμενες τρεις. Οπότε, πρέπει να πάρουμε μαθήματα από τα προηγούμενα παιχνίδια, να παίξουμε καλύτερα και να νικήσουμε. Πιστεύω πως μπορούμε να τους κερδίσουμε παίρνοντας ως δεδομένο πως ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

 Μπατίστα: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο Ευρωπαίους γίγαντες του μπάσκετ. Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την νίκη. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα μας στηρίξει και το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο».