Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους “πράσινους” στα πλαίσια της 8ης “στροφής” του ΤΟΡ-16 και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην ετοιμότητα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του για να πάρουν το μεγάλο “διπλό” από το Ισραήλ.

Αναλυτικά:

“Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τους εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης, στην έδρα τους. Είναι έναδύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Μακάμπι είναι μια δυνατή και σκληρή ομάδα όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε, να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε”.

Ο Νίκος Παππάς, εκ μέρους των παικτών, πρόσθεσε: 

“Ο βασικός μας στόχος είναι να βελτιωθούμε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι… Πρέπει να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα με το ποιον έχουμε απέναντί μας.

Ξέρουμε ότι ο αγώνας με τη Μακάμπι θα είναι πολύ δύσκολος, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στο ΤελΑβίβ. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουν έξι πρωταθλήματα Ευρώπης, όσα και ο Παναθηναϊκός. Επομένως μιλάμε για ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ!”.