Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θεώρησε τα πολλά λάθη της ομάδας του ως κύρια αιτία της ήττας ενώ, φάνηκε αισιόδοξος για νίκη στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για τον Διαμαντίδη. Δηλώσεις και ο Μπεροκάλ.

Αναλυτικά:

“Η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Ένας από τους λόγους που τα κατάφερε ήταν το ότι μπόρεσε να τιμωρήσει κάθε λάθος που κάναμε. Κάθε ένα λάθος μας στοίχιζε σε πόντους και αυτό ήταν κάτι που μας πλήγωσε. Από τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας άνοιξαν τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, για εμάς ήταν πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς και να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη στο ΟΑΚΑ, όπου μεταφέρεται η σειρά και να μειώσουμε στο σκορ. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μειώσουμε τα λάθη μας.

Ο Νέλσον έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και γι αυτό δε μας έχει βοηθήσει όσο θέλαμε. Άλλωστε γι αυτόν τον λόγο παίζει αρκετή ώρα ο Διαμαντίδης. Και αν χρειαστεί τη Δευτέρα θα παίξει και 40 λεπτά. Νομίζω ότι στο τρίτο ματς μπορούμε να κερδίσουμε”.

Ο άμεσος βοηθός του, Τζουζέπ Μπεροκάλ συμπλήρωσε:

«Προσπαθήσαμε περισσότερο σε αυτό το ματς συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα. Απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια ποιότητα και τέτοιο ταλέντο όμως παραμένει δύσκολο. Κάθε λάθος που κάναμε, κατέληγε σε καλάθι δικό τους. Έτσι πέτυχαν 100 πόντους.

Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, να εξαλείψουμε τα λάθη που δημιουργούν αυτή τη διαφορά. Πιστεύουμε στους  παίκτες που διαθέτουμε. Σαφώς υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Όσοι είναι στον πάγκο είναι έτοιμοι να παίξουν. Χρησιμοποιούμε όσους παίκτες έχουμε.

Μπορούμε να κερδίσουμε, μένει  να το πιστέψουμε. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε λάθη. Κάποια στιγμή η διαφορά ήταν στους 12. Με δυο λάθη μας ανέβηκε στους 18. Πρέπει να κρατηθούμε κοντά στο σκορ όταν βρισκόμαστε πίσω. Με τον κόσμο μαζί μας θα παλέψουμε στο τελευταίο ματς. Μένει ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Έχουμε 40 λεπτά.

Ο Χαραλαμπόπουλος έκανε ένα μεγάλο βήμα, το πρώτο βήμα. Έπαιξε καλά και μας βοήθησε πολύ. Γνωρίζει το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να γίνει καλύτερος».