Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (30/12) την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκα και ο Ντούκο Ιβάνοβιτς τόνισε πως η καλή άμυνα στο transition θα δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικ όσα είπε ο κόουτς του Παναθηναϊκού:

Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, που περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες ομάδες. Κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι δει μόνο τα τελευταία της παιχνίδια. Γενικά όμως γνωρίζω τί αποτελέσματα έχει. Στην αρχή δεν έπαιζε τόσο καλά, αλλά στην πορεία βελτιώθηκε. Είναι μια ομάδα που διαφέρει από τις περισσότερες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Παίζει πολύ γρήγορα, στηρίζεται στο ένας εναντίον ενός, χρησιμοποιεί άμυνες ματς απ και φυσικά παραμένει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης“.

Τί σημαίνει αυτό;Είναι ξεκάθαρο τί πρέπει να κάνουμε αφού αντιμετωπίζουμε μία πλήρη ομάδα. Όλοι οι παίκτες της είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός και τρέχουν πολύ καλά το γήπεδο. Πάνω απ όλα είναι η κορυφαία στην Ευρώπη στο transition. Αν μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτά τα κομμάτια, τότε θα μπορέσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες“.