«Λακωνικός» αποδείχθηκε σήμερα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος δε θέλησε να προβεί σε ιδιαίτερη ανάλυση του αγώνα με τον Κόροιβο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την εκτίμησή του στο σύλλογου της Ηλείας, επισημαίνοντας ωστόσο πως τα πιο κρίσιμα ματς έρχονται για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Προετοιμάζεται πάρα πολύ καλά και σήμερα έκανε αυτά που έπρεπε. Εμείς τώρα ξεκινάμε μια σειρά παιχνιδιών που είναι αποφασιστικά. Γι’ αυτό δε θέλω να αναλύσω αυτό το ματς. Θέλω να κοιτάω μπροστά και να σκέφτομαι τα παιχνίδια που έρχονται. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον Κόροιβο», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, από την πλευρά των παικτών, είπε: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου πήραμε μια διαφορά. Έτσι  μπορέσαμε να πάρουμε και εμείς χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε τέτοιες ενέργειες όπως αυτή κατά του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας. Πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».