Ο Παναθηναϊκός συνάντησε…ζόρια κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών όμως, κατάφερε να πάρει την νίκη βελτιώνοντας την άμυνα του, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.  Δηλώσεις έκαναν και ο Παππάς με τον Μπατίστα.

Τα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Απόλλων είναι πραγματικά μία δυνατή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε πολύ καλά κι έβαλε αρκετά τρίποντα. Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε δυνατά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Αλλάξαμε την άμυνά μας, γιατί δεν ήταν στην επίθεση το πρόβλημά μας.

Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι η πόλη έχει μπασκετική παράδοση κι η ομάδα έχει πιστούς φίλους. Αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά δεν γίνεται εδώ»

Παππάς: «Απ’ το σκορ και μόνο μπορείς να καταλάβεις ότι η άμυνα μας έδωσε το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 49 πόντους και 22 στο δεύτερο, αυτό τα λέει όλα. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι υπέρ μας»

 
Μπατίστα: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε από πριν ότι θα ‘ταν δύσκολο και περιμέναμε αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα ‘ταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι για την ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατή άμυνα και προσπαθήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

 Γνωρίζαμε ότι το σημερινό (19/1) παιχνίδι θα ‘ταν δυνατό και το περιμέναμε. Από τώρα και στο εξής σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τη Ρεάλ».