Στο γραφείο του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δημήτρη Φούκα με αφορμή τα όσα έγιναν στα δύο πρόσφατα ντέρμπι “αιωνίων”. Ο Αθλητικός Δικαστής μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε πως η χθεσινή ανακοίνωση του “ισχυρού άνδρα” των “πρασίνων” είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

“Έχουμε καλέσει τους προέδρους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες, βλέποντας το κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθήσουμε για το καλό του αθλήματος, να πέσουν οι τόνοι και να καταφέρουμε να έρθουμε σε κάποιας μορφής συνεννόησης, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά και σε μια αποκλιμάκωση της έντασης”, δήλωσε αρχικά ο κ. Δημήτρης Φούκας, για να καταλήξει λέγοντας:

“Φυσικά, αναγνωρίζεται ως κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης για το σκοπό για τον οποίο έγινε. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά…”