Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ η Media Day του Παναθηναϊκού ενόψει Euroleague, η οποία ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Ο Βασίλης Καββαδάς θα αποτελέσει τον 3ο center των πρωταθλητών Ελλάδος, πίσω από Παπαγιάννη και Floyd και αναφέρθηκε στην σεζόν που έρχεται, λέγοντας τα εξής:

«Είναι νωρίς ακόμα. Είμαστε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και ακόμα ψαχνόμαστε. Χρειάζεται πολλή δουλειά, για να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε και μέρα με την μέρα σίγουρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου και όλα πάνε καλά.

Δεν είμαι πολύ ψηλός για την θέση μου, αλλά έχω μάθει τόσα χρόνια να παίζω εκεί. Ξέρω τα δυνατά στοιχεία μου και ξέρουν και οι προπονητές πώς να με χρησιμοποιήσουν.

Τι είπε για τον Δημήτρη Πρίφτη: «Ο coach ήταν ξεκάθαρος μαζί μου και βάσει όσων θέλει από εμένα στο παρκέ.

Η προετοιμασία με τον Pitino μας βοήθησε πολύ όλους, ενώ τον κ.Πρίφτη τον είχα και στον Άρη, οπότε ξέρει που είμαι καλός και τι πρέπει να βελτιώσει σε εμένα. Είναι ήσυχος άνθρωπος και εργατικός, ενώ είναι λεπτομερής στην δουλειά και σε ότι μας ζητάει να κάνουμε στο παρκέ.

Είναι συνεπής και τελειομανής και αυτό θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.»

Για το αν έχει ετοιμαστεί για το επίπεδο της Euroleague: «Είχα πάρει γεύση από τον Ολυμπιακό, αλλά και τώρα παίξαμε κάποια φιλικά, οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ τόνισε: «Όταν έπαιζα αντίπαλος στην παρουσίαση έβλεπα τις οθόνες και ήταν κάτι ανατριχιαστικό. Τώρα είμαι στην άλλη πλευρά και είναι πολύ τιμητικό το συναίσθημα.»