Απίστευτο, αλλά όμως, αληθινό. Ο κορονοϊός συνεχίζει να χτυπάει με σφοδρότητα τον Παναθηναϊκό και έχει σαρώσει ως τώρα το τριφύλλι! Η ομάδα ανακοίνωσε ότι άλλο ένα μέλος της ομάδας (πρόκειται για παίκτη) βρέθηκε «θετικός» στον Covid-19! Ο αριθμός των… ασθενών έφτασε έτσι 11 στους πράσινους (8 παίκτες και 3 μέλη του σταφ)!

Η ομάδα είχε αρχικά ένα κρούσμα προ καιρού και τις επόμενες μέρες ο ιός άρχισε να στήνει ιστό στον Παναθηναϊκό και να… χτυπάει αλλύπητα τον έναν μετά τον άλλο στο τριφύλλι.

Η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, ενώ αναβλήθηκαν φυσικά τα παιχνίδια που είχε να δώσει ο Παναθηναϊκός με το Περιστέρι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (10/2) και τα ματς που θα έδινε στην Ρωσία με Zenit St. Petersburg (εξ’ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής) και CSKA Moscow (25η αγωνιστική), που ήταν προγραμματισμένα για τις 17 και 19 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Η ομάδα παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση, ενώ κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί στον σύλλογο από το περασμένο Σάββατο (6/2). Την Δευτέρα η ομάδα θα κάνει νέα τεστ Covid-19 και όλοι στους πράσινους εύχονται να μην υπάρξουν και νέα κρούσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το νέο κρούσμα Covid-19 στην ομάδα:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους τελευταίους ελέγχους ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.
Η κατάσταση των έντεκα συνολικά νοσούντων, των οκτώ αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (15/2).