Παρά τον τραυματισμό του που τον ανάγκασε να αγωνιστεί με νάρθηκα στο χέρι, ο Νικ Καλάθης βοήθησε με την παρουσία του τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 91-56 στο ΟΑΚΑ.

Ο 26χρονος πλέι-μέικερ, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε πως η σημερινή εμφάνιση ήταν αποτελέσμα της καλής δουλειάς που έγινε στις προπονήσεις, στάθηκε στην καλή άμυνα των “πρασίνων”, ενώ σε ότι αφορά τον τραυματισμό του, ξεκαθάρισε πως δεν θα έχανε το παιχνίδι για κανένα λόγο.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

“Όλα ξεκίνησαν από τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Κάναμε τη δουλειά μας. Τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα ήταν η άμυνά μας και το ότι είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Έτσι καταφέραμε καταστρέψουμε το παιχνίδι της Ζαλγκίρις”.

Για τις τρεις διαδοχικές ήττες τους μακριά από το ΟΑΚΑ: “Προφανώς, δεν είμαστε ομάδα που θέλει να χάνει. Έπρεπε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και το βασικό είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο και στη συνέχεια της σεζόν”.

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε με νάρθηκα στο χέρι: “Δεν είναι πρόβλημα. Θα ήμουν στο γήπεδο ό,τι κι αν γινόταν. Είμαι επαγγελματίας και σιγά σιγά θα το ξεπεράσω”.