Ο… μαέστρος του “τριφυλλιού” μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή τη σημερινή media day του συλλόγου και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κολακευτικά λόγια που τον ακολουθούν από την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

«Αισθάνομαι καλά, υγιής. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά εδώ στην ομάδα, λόγω της Εθνικής. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα κι ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους».

Για τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Ο πρώτος στόχος είναι το Final Four. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο στην ομάδα, είναι βασικό».

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Πρέπει να παίξεις το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή. Να παίξεις καλό μπάσκετ την στιγμή που θα παίξεις μια σειρά πέντε αγώνων με μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ. Αν μπορείς, επίσης να παίξεις καλό μπάσκετ όλη την σεζόν, είναι σημαντικό».

Για τα λόγια που τον ακολουθούν: «Αισθάνομαι καλά μ’ αυτά που λένε για μένα. Σημαίνει ότι θέλουν να παίζουν μαζί σου. Είναι όμορφο κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σαν πλει μέικερ είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενους».