Ο προπονητής του Ρικ Πιτίνο έριξε όχι «καρφί», αλλά αληθινή «ταβανόπροκα» κατά του Ολυμπιακού με αφορμή την προσφυγή που έκανε ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League (οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι η διαδικασία που έκανε η ΚΕΔ ήταν παράνομη, καθώς εκεί μετείχαν μόνο δυο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και όχι περισσότερα όπως προβλέπουν οι κανονισμοί). Ο Αμερικανός κόυτς του τριφυλλιού «χτύπησε» μέσω του twitter.

O προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη απορία για το τι συμβαίνει στην Α1 και τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχουν μπλοκαριστεί για την ώρα τα πλέι οφ, επειδή μια ομάδα (σ.σ.: εννοεί φυσικά τον Ολυμπιακό) κατέθεσε προσφυγή.

Ο Πιτίνο μάλιστα έκανε αναφορά στο post του και στον τέως κομισάριο και τέως πανίσχυρο άνδρα του ΝΒΑ, τον Ντέιβιντ Στερν και αναρωτήθηκε: «Που είναι όταν τον χρειάζεσαι»;

Αναλυτικά το post του Ρικ Πιτίνο:

«Κάποια πράγματα που καταλαβαίνω: παίζουμε χωρίς παρουσία οπαδών (εξαιτίας τιμωρίας για επεισόδια στις εξέδρες). Παίζουμε τελικού κυπέλλου μόνο με παιδιά στις εξέδρες.

Αλλά τώρα δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι συμβαίνει. Τα πλέι οφ αναβλήθηκαν επειδή μια ομάδα προσέφυγε στα δικαστήρια. Πού είναι ο Ντέιβιντ Στερν όταν τον χρειάζεσαι!».

 

ΤΟ POST TOY ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ