Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στην σημερινή madia day του Παναθηναϊκού για την μεγάλη μάχη που περιμένει το «τριφύλλι» αύριο (22/10, 21:00) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Fenerbahce και στάθηκε ιδιαίτερα στην απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου από το ματς.

Ο παίκτης των «πράσινων» μίλησε επίσης για την αυριανή αντίπαλο του «τριφυλλιού», για την μέχρι παρουσία του ίδιου στην Euroleague, αλλά έκανε αναφορά και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Barcelona.  

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Κασελάκης δήλωσε στην κάμερα της Nova στην «πράσινη» media day:

Για την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου από το αυριανό παιχνίδι: «Ξέρουμε όλοι ότι για εμάς είναι απώλεια ο Ιωάννης (σ.σ.: Παπαπέτρου), η παρουσία του αλλάζει το πρεστίζ της ομάδας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Για την δυναμικότητα της Fener: «Παρά τις αλλαγές δείχνει πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην Euroleague. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Είναι αρκετά έτοιμη».

Για το παιχνίδι με την Barcelona: «Την ενέργεια στην άμυνα και τις καλές στιγμές στην επίθεση, αναφορικά με την ομαδικότητά μας. Έχει περάσει το ματς με την Μπαρτσελόνα. Δείξαμε θετικά στοιχεία. Αλλά πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη στην Euroleague, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Ξεκινάμε από το μηδέν αύριο».

Για την παρουσία του στην Euroleague: «Είναι το υψηλότερο επίπεδο με τους κορυφαίους. Είμαι συνειδητοποιημένος, δεν βάζω περισσότερο βάρος. Ούτε έχω και έλλειψη αυτοπεποίθησης, έχω ξαναπαίξει μπάσκετ. Ξέρω τι μου ζητάει ο προπονητής και η ομάδα».