Ο Ραμέλ Κάρι ήταν μόνο η αρχή!…
Ο Παναθηναϊκός κινείται μεθοδικά, προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στους τελικούς των πλέι οφ και για να συμβεί αυτό πρέπει να ενισχυθεί στη θέση “4“, με έναν παίκτη που να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και ο οποίος θα επιτρέψει στον Αργύρη Πεδουλάκη να εμφανίσει πολλά διαφορετικά σχήματα.

Απόφαση (τελική) δεν έχει ληφθεί, εξετάζονται 2-3 περιπτώσεις (αν και η μία δείχνει να… ναυαγεί), καθώς δεν υπάρχουν… αμέτρητες λύσεις. Για την ώρα ο Λιθουανός Μιντάουγκας Κατελίνας μοιάζει να είναι το φαβορί, αν και οι “πράσινοι” ακόμα ψάχνουν, προκειμένου να εξαντλήσουν τις περιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι πως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και η απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες (αν όχι ώρες). Ο παίκτης θα πρέπει να έρθει στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό, αν είναι εφικτό και μέσα στις επόμενες 48 ώρες, προκειμένου να προλάβει να ενταχθεί στο πρόγραμμα και να αφομοιώσει τα συστήματα των “πράσινων“.

Ο 30χρονος παίκτης έχει στοιχεία που… παραπέμπουν στον Αντώνη Φώτση. Και δεν αποκλείεται να πάρει… δώρο γενεθλίων τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, αφού έχει γενέθλια την Πέμπτη (γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1983). Η απόκτησή του (ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη) θα σημάνει το τέλος της καριέρας του Μάρκους Μπανκς στο “τριφύλλι“, αφού με την παρουσία του Κάρι συμπληρώνεται η εξάδα των ξένων.

Ο ύψους 2μ06 Λιθουανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έχει αρκετά μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς αγωνίστηκε στις Καντού (2005-’06), Καζάλε (2006-’07), Αρμάνι Μιλάνο (2007-’09), Αλικάντε (2009-’10), Καχασόλ (2010-’11), Λιέτουβος Ρίτας (2011-’13), σουτάρει με 39% από το τρίποντο.