Απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του Γιάνις Μπλούμς αλλά και του Τζούλιαν Ράιτ είναι στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να φαίνεται να εισηγείται την παραμονή και των δυο, για ακόμα ένα μήνα.

Και ο Λετονός γκαρντ και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ήρθαν στο «τριφύλλι» με μηνιαία συμβόλαιο και η ως τώρα παρουσία τους στο παρκέ φαίνεται να έχει κερδίσει τον Μαυροβούνιο τεχνικό, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή τους για ακόμα ένα μήνα στην ομάδα. Ο Μπλουμς είχε αποκτηθεί με διμηνιαίο συμβόλαιο (1+1) ως προσωρινός αντικαταστάτης του Ντε Μάρκους Νέλσον και αποφασίστηκε από την ΚΑΕ ότι θα ενεργοποιηθεί ο δεύτερος μήνας της συνεργασίας μαζί του, καθώς έχει σταθεί κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, δίνοντας πολύτιμες λύσεις.

Αναφορικά με τον Ράιτ, ο Αμερικανός είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός μηνός  ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κληθεί να ανανεώσει για ένα μήνα ακόμα. Ο Αμερικανός ανεβάζει την απόδοση του διαρκώς και αφήνει υποσχέσεις ότι θα έχει να προσφέρει στην γραμμή των ψηλών του Παναθηναϊκού, με την αξιολόγηση τους να συνεχίζεται και τον Νοέμβριο.