Ο Ματ Λοτζέσκι φαίνεται να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ. Ο Αμερικανός είχε τραυματιστεί στις 8/2 στο δεύτερο δεκάλεπτο του εκτός έδρας αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο παίκτης είχε υποβληθεί σε εξετάσεις που έδειξαν ότι είχε υποστεί θλάση δικεφάλου δεξιού μηριαίου. Από τότε ήταν στα «πιτς».

Στις αρχές της εβδομάδας έδειξε καλύτερα και είχε φανεί ότι θα παίξει κόντρα στην Νταρουσάφακα (7/3). Εκεί, όμως, που είχε αρχίσει να βγάζει μέρος από την προπόνηση, ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις, ξαναγύρισε στο ατομικό πρόγραμμα και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τους Τούρκους.

Ο Λότζο, όμως, έδειξε ότι πάει καλύτερα. Ανεβάζει στροφές και σήμερα (8/3)φάνηκε αυτό, καθώς έκανε πιο εντατικό πρόγραμμα. Μάλιστα αν δεν παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή ίσως είναι επιστρέψει στην ενεργό δράση στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (15/3) στην Μόσχα.

Καλά εξελίσσεται και η αποθεραπεία του Ντίνου Μήτογλου (είχε υποστεί θλάση και κάκωση στο δεξί χέρι στο ματς με την Γκραν Κανάρια) και μάλιστα σήμερα (8/3) πέρα από θεραπείες έκανε και ατομικό πρόγραμμα. Ακόμα όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε ο παίκτης θα γυρίσει στην ενεργό δράση.