Η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση του Χίλτον Άρμστρονγκ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, όπως φαίνεται και από την τάση του Αργύρη Πεδουλάκη να τον κρατά εκτός δωδεκάδας. Κάτι παρόμοιο θα γίνει και στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό (19:00), όπου ο Αμερικανός σέντερ θα δει για ακόμα μια φορά (τρίτη συνεχόμενη) το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με… πολιτικά.

Το ότι ο Άρμστρονγκ είναι ξένο σώμα είναι, πλέον, πρόδηλο, όπως επίσης και το γεγονός πως οι “πράσινοι” έχουν αρχίσει το τελευταίο διάστημα να αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Όχι σέντερ απαραίτητα, αφού προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής με έναν παίκτη – σκόρερ, που θα μπορεί να απελευθερώσει ακόμα περισσότερο τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε διαρκή επαφή με τον ατζέντη του Αμερικανού σέντερ προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αποτελέσει παρελθόν. Αυτή τη στιγμή παρατηρείται ένα μικρό πρόβλημα όσον αφορά την αποδέσμευσή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται να βρεθεί κάποια λύση.

Στο “πράσινο” στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι πως μέχρι αύριο (13/11) θα έχουν “ξεφορτωθεί” το συμβόλαιό του και θα έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση στο “μεταγραφικό παζάρι”. Δεν αποκλείεται, όμως, ο “κοντός” που αναμένεται να αποκτηθεί, να έρθει στη χώρα μας πριν λυθεί το συμβόλαιο του Άρμστρονγκ, δεδομένης της ανάγκης του τριφυλλιού για άμεση μεταγραφική ενίσχυση.

Στον Παναθηναϊκό κάνουν εντατικές προσπάθειες προκειμένου ο διάδοχος να έρθει στη χώρα μας εντός των επόμενων 48 ωρών έτσι ώστε να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας και να κερδηθεί χρόνος όσον αφορά την ενσωμάτωσή του στην ομάδα.