Οι μέρες περνούν με τον πάγκο του Παναθηναϊκού να παραμένει… άδειος. Η περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει αρχίσει να κουράζει αφού καθημερινά γράφονται διαρκώς καινούργια πράγματα. Ο Λιθουανός είναι μία σκέψη που δεν έχει απορριφθεί, αλλά πρόκειται για κάτι το οποίο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από τη μία στιγμή στην άλλη.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, όσο περνά ο καιρός το όνομα του “Σάρας” χάνει διαρκώς πόντους καθώς είναι, πλέον, ελάχιστοι, τόσο εντός όσο και εκτός ΚΑΕ, αυτοί που τον βλέπουν ως μία καλή λύση.

Σίγουρα οι προβλέψεις εν μέσω μεταγραφικής περιόδου, και δη σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ομάδες του μεγέθους των Κυπελλούχων Ελλάδος, είναι κάτι παραπάνω από ριψοκίνδυνες, αλλά αίσθησή μας είναι ότι η περίπτωσή του δεν πρόκειται να προχωρήσει και να υλοποιηθεί. Ειδικά από τη στιγμή που πέρασε και η σημερινή μέρα χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι από κάποια εκ των δύο πλευρών ή χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Πλέον, όλα δείχνουν πως αποτελεί μονόδρομο για τον “πράσινο” πάγκο η επιλογή Έλληνα προπονητή αφού, παρά τις “ξένες” περιπτώσεις που εξετάζονται, δεν υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζει και να προδιαθέτει για κάτι… εντυπωσιακό.