Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην διαδικασία εύρεσης περιφερειακού παίκτη, και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ανακοινώσει σχετική συμφωνία. Αυτός που φιγουράρει ως υποψήφιος είναι ο Αμερικανός γκαρντ Μπράις Κότον (Bryce Cotton – 1,83 – 23 ετών), ο οποίος την συγκεκριμένη χρονική περίοδο αγωνίζεται με τη φανέλα των Όστιν Σπερς στο NBDL, ομάδα που αποτελεί θυγατρική των Σαν Αντόνιο Σπέρς.

Ο Αμερικανός πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν έχοντας 22 πόντους κατά μέσο όρο, 4 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ, ενώ διαθέτει εξαιρετικό τρίποντο έχοντας 70,6 %. Την περσινή περίοδο προσπάθησε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στους Σπερς, πραγματοποιώντας πολύ καλό summer League (8,8 πόντους), αλλά δεν τα κατάφερε, με την ομάδα του Γκρέγκ Πόποβιτς να τον κόβει από το ρόστερ της την τελευταία στιγμή, και έτσι βρέθηκε στην αναπτυξιακή λίγκα με τους Όστιν Τόρος όπου σε 34 παιχνίδια είχε 22,4 πόντους, 4,7 ασίστ και 4,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το όνειρο της συμμετοχής του στο NBA πήρε σάρκα και οστά τον φετινό Φεβρουάριο, όπου σε 14 παιχνίδια με τους Τζαζ δεν τα πήγε και άσχημα, έχοντας  5,3 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 10′ παρουσίας σε 14 παιχνίδια. Ο Κότον αποφοίτησε από το Providence College (2010-2014), έχοντας συνολικά 15,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3 ασίστ ύστερα από 130 παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να γίνει ντράφτ. Ο Αμερικανός αποτελεί ένα γρήγορο παίκτη, ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες είναι ικανός δημιουργός ενώ σκοράρει καλά τόσο από μακρινή απόσταση, ενώ διαθέτει και ικανοποιητικό ντράιβ.

Δείτε video με την παρουσία του: