Η κατάσταση του γκαρντ του τριφυλλιού, Κιθ Λάνγκφορντ, δείχνει να παρουσιάζει κάποια σημεία βελτίωσης, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο παραμένει θολό. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού… χτυπήθηκε από το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών. Ο Αμερικανός αποφάσισε να μην καταφύγει στην λύση του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα και προτίμησε να προσπαθήσει να… γλιτώσει το νυστέρι με συντηρητική αγωγή.

Ο παίκτης κάνει ατομικό πρόγραμμα και αυτό είναι πολύ θετικό. Από την άλλη, όμως, συνεχίζει να έχει κάποιον πόνο και αυτό δεν επιτρέπει ακόμα το ξεκαθάρισμα του τοπίου γύρω από την επιστροφή του στα παρκέ.

Αν όλα πάνε καλά και ο πόνος υποχωρήσει, ο Κιθ Λάνγκφορντ θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς θα αρχίσει να βγάζει ολοένα και μεγαλύτερα κομμάτια της προπόνησης κι αν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο ίσως επιστρέψει στα γήπεδα μέσα στον Φεβρουάριο.

Αν ο πόνος δεν υποχωρήσει τότε τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Τι εύκολα δηλαδή; Τότε θα πρέπει να καταφύγει στο χειρουργείο. Στην περίπτωση αυτή θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και οι πράσινοι θα τον αντικαταστήσουν με άλλο παίκτη.

Ηδη πάντως, το τριφύλλι έχει αρχίσει να κάνει πράξη εκείνη την παροιμία που λέει: «Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Ο Παναθηναϊκός ρίχνει κάποιες ματιές στην αγορά, για να είναι καλυμμένο και να έχει κάνει μια… προεργασία για νέο ξένο, αν ο Λάνγκφορντ δεν μπορέσει να γυρίσει γρήγορα στη ενεργό δράση.