Ο Στεφάν Λάσμε σχολίασε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μίλησε μόλις πήρε το συμβόλαιο στα χέρια του.

Αναλυτικά:

«Ρεαλιστικά δεν περίμενα ότι θα γυρίσω πίσω, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όταν ήμουν εδώ και δεν είναι το ιδεατό να γυρίζεις κάπου που υπάρχει τέτοια πίεση αλλά μίλησα με τον πρόεδρο, τον Νικ και τον Γκιστ και μου άρεσε το πλάνο».

Όσο για το τι του είπε ο Γκιστ, απάντησε: «Όταν τελικά είχα το συμβόλαιο στα χέρια, άφησα τα πάντα και πήρα τηλέφωνο τον Τζέιμς και τον ρώτησα “να έρθω;” και μου είπε “τελείωνε κι έλα”», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Δεν υπάρχουν καλύτερα μέρη να παίζει κανείς, δεν είμαι πλέον άγριο νιάτο αλλά όλοι αλλάζουν, έχω αλλάξει και ως παίκτες κι ως χαρακτήρας»

Σε ερώτηση για το αν η επιστροφή του θα συνδυαστεί και με την επιστροφή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Final 4 της Euroleague, απάντησε αρχικά: «ουδέν σχόλιο (γέλια)», για να προσθέσει: «Όλοι θέλουν να κερδίσουν το ίδιο κι εμείς. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Final 4, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Προφανώς στον Παναθηναϊκό πρέπει να κερδίζουμε, θα ξεκινήσουμε παίζοντας όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Γιώργο Παπαγιάννη, λέγοντας: «Έγινα μπαμπάς και πλέον είμαι έτοιμος να παίξω τον ρόλο του μέντορα. Θα τον βοηθήσω, ακούει και μπορεί να είναι μια χρονιά αποκάλυψη για τον ίδιο».