Την φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να φοράει και στη προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός έκανε μια μαγική σεζόν φέτος με την ομάδα σε Α1 και Ευρωλίγκα, ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του τριφυλλιού και οι πράσινοι είχαν αποφασίσει να τον κρατήσουν πάση θυσία στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα την παραμονή του είχε εισηγηθεί και ο Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός προπονητής, βέβαια, έφυγε από τον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στις ΗΠΑ και την θέση του πήρε πλέον ο Αργύρης Πεδουλάκης. Αυτό, όμως, δεν άλλαξε την στάση των πράσινων που επιθυμούσαν την παραμονή του.

Ετσι η διοίκηση ξεκίνησε γρήγορα τα τετ α τετ με την πλευρά του παίκτη. Οι επαφές φαίνεται να καρποφόρησαν. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου ο Τόμας να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να παραμείνει και επίσημα στο τριφύλλι. Μάλιστα το όλο θέμα ίσως να φτάσει ακόμα και σήμερα στο επίσημο και φυσικά αίσιο τέλος του.

Ο Ντεσόν Τόμας έπαιξε 28 ματς φέτος με τον Παναθηναϊκό στην Α1 και είχε μέσο όρο 13,29 πόντους (με 33,3% στα τρίποντα), 4,7 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, 0,8 κλεψίματα. Στην Ευρωλίγκα φόρεσε την πράσινη φανέλα σε 32 αγώνες και είχε μέσο όρο 10,5 πόντους (με 35,5% στα τρίποντα), 3,8 ριμπάουντ, 0,6 ασίστ, 0,6 κλεψίματα.