Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (28/4) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο «Nick Galis Hall», αποχωρώντας εντός ολίγου αεροπορικώς. Τα ευχάριστα νέα για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τόσο για το ματς αυτό, όσο και για το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του, τους Τζέιμς Γκιστ και Γκάνι Λαουάλ.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο πρώτος στο δάχτυλο του χεριού, και που είχε αποκομίσει από τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φαίνεται πως δεν καθίσταται ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στην αποστολή που έχουν να εκτελέσουν οι «πράσινοι» στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο δεύτερος αποφασίστηκε να ταξιδέψει κανονικά και να αγωνιστί για πρώτη φορά μετά το ματς της 30ής Μαρτίου στην Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο.

Η απστολή του Παναθηναϊκού, λοιπόν, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Δημήτρης Διαμαντίδης, Έι Τζέι Σλότερ, Νίκος Παππάς, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιάνις Μπλουμς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Τζέιμς Γκιστ, Αντώνης Φώτσης, Εστέμπαν Μπατίστα, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Γκάνι Λαουάλ.