Μία μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα λειτουργίας των εκδοτηρίων, για σήμερα Τετάρτη 20/7 ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα  εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα κλείσουν στις 15.00 και όχι στις18.00, λόγω της διεξαγωγής του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Επίσης τονίζει ότι απομένουν μόλις 11 μέρες, στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περσινής σεζόν, για να ανανεώσουν με έκπτωση 10%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της πως σήμερα,Τετάρτη (20/7), τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου«Απόστολος Νικολαΐδης» θα κλείσουν στις 15.00και όχι στις 18.00, λόγω της διεξαγωγής του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκούκαι της Τσβόλε!

Παράλληλα, τους υπενθυμίζει πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2016-2017 και τους προσκαλεί να κλείσουν τη δική τους θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην πιο εντυπωσιακή Euroleague όλων των εποχών, επωφελούμενοι από τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει!  

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν άμεσα και μέχρι τις 31 Ιουλίου και να κερδίσουν έκπτωση 10%.

Με στόχο να έρθουν στο γήπεδο ακόμη περισσότερες οικογένειες και νέοι, σε αυτή τη σεζόν υπάρχουν ειδικές προβλέψεις και προσφορές ειδικά για αυτά τα κοινά. 

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας τους:

Στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Στο γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.grκαι viva.gr 

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε στο 210-6440010.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκόςσας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξης της αστυνομικής σας ταυτότητας και  η  αναφορά τουΑΜΚΑ(Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκόςσας ενημερώνει πως, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση, από την 1/9/2016 για την αγορά εισιτηρίου και την είσοδό σας στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η έκδοση κάρτας φιλάθλου. Για όσους το επιθυμούν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκδίδει από τώρα και δωρεάν κάρτα φιλάθλου.