Όπως το λέει εκείνη η σοφή ρήση. “Το πάθημα να γίνει μάθημα”. Έτσι σκεφτόταν ο Ντίνος Μήτογλου μετά το ναυάγιο (έχασε με 90-82) του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι στον ημιτελικό του Super Cup.

Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για μάθημα  που πήρε η ομάδα ενόψει της συνέχειας. Τόνισε όμως, ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεχάσει το ναυάγιο να μάθει, αλλά να το αφήσει πίσω και να κοιτάξει μπροστά.

Ο Μήτογλου τόνισε ότι η ομάδα δεν έβγαλε ενέργεια και αυτό φάνηκε από τα τρίποντα που έβαλε το Περιστέρι, καθώς το τριφύλλι δεν… ζόριζε τους αντιπάλους του και έτσι ειχαν την ευκαιρία να κυκλοφορούν καλά τη μπάλα και να παίρνουν τα σουτ με πολές καλές προϋποθέσεις.

Αναλυτικά ο πάουερ φίοργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Έπρεπε να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο και το γνωρίζαμε. Αυτό φάνηκε και από τα τρίποντα του Περιστερίου (14/23), καθώς κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα. Ήταν μεγάλο μάθημα αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια της σεζόν. Πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί αύριο έχουμε άλλο παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε».