Όχι πως υπάρχει παίκτης που θα έλεγε κάτι άλλο… Μα πως να μην πει ότι ήταν καλύτερο που πήγε σε μια ομάδα από μια άλλη που τον ήθελε… Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τελευταίο του ματς (δεν αγωνίστηκε καθόλου και έμεινε στον πάγκο) με τον Προμηθέα απέναντι στον Ιωνικό. Η κουβέντα πήγε και στο ενδιαφέρον που είχε δείξει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός για εκείνον και στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Κι εκεί ο Μαντζούκας είπε εμμέσως πλην σαφώς πως το καλύτερο για εκείνον ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Μαντζούκας είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το γεγονός ότι δεν έπαιξε στο τελευταίο του ματς με τον Προμηθέα: «Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω σήμερα την ομάδα μου. Δυστυχώς αυτό το τελευταίο παιχνίδι δεν συνοδεύτηκε με μία νίκη. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά, εγώ είπα στον κόουτς ότι αν με χρειαστεί θα είμαι έτοιμος, αλλά θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να προφυλαχθώ και όλα καλά».

Για το κεφάλαιο Προμηθέας: « Σίγουρα ο Προμηθέας για μένα είναι μία οικογένεια, με όλους τους ανθρώπους έχω άψογες σχέσεις. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Σίγουρα θα συνεχίσω να έχω επαφή με τους ανθρώπους του Προμηθέα».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και το κλείσιμό του στους «πράσινους»: «Ήρθαν σχετικά γρήγορα τα πράγματα, δεν περίμενα να γίνει κάτι μέσα στην χρονιά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πλησίασαν τους ανθρώπους που με αντιπροσωπεύουν. Θα προσπαθήσω να αποδείξω στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στον εαυτό μου κυρίως ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα».

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού το καλοκαίρι και την μετακόμισή τελικά στον Παναθηναϊκό: «Δεν πήγε κάτι στραβά με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, απλά θεώρησα ότι δεν ήταν το καλύτερο για μένα. Αυτή η πρόταση τώρα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για μένα».

Για τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του: «Είναι τεράστια τιμή να παίζεις γι’ αυτή την φανέλα, γι’ αυτόν τον σύλλογο. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να δουλεύω και ακόμη περισσότερο. Από κει και πέρα, σκαλί-σκαλί, βήμα-βήμα να γίνομαι καλύτερος».

Για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και πότε θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα: «Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους της ομάδας. Από βδομάδα θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό. Θα επιστρέψω στην Πάτρα να κάνω κάποια πράγματα και από βδομάδα θα έρθω στην Αθήνα».