Η σοβαρότητα και η συνέπεια με την οποία αγωνίστηκε απόψε ο Παναθηναϊκός είναι τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία για τους “πράσινους”, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.

Ο προπονητής του τριφυλλιού δήλωσε αρχικά: “Στο αποψινό παιχνίδι ήμασταν αρκετά σοβαροί, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα. Η Άλμπα ήταν απαλλαγμένη από το άγχος και πολεμούσε όλα τα παιχνίδια τις τελευταίες αγωνιστικές. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Μας βοήθησαν οι προσθήκες των δύο πλεϊμέικερ, που μας έλειψαν στο προηγούμενο παιχνίδι”, και συνέχισε σχολιάζοντας το αν το “διπλό” της Ουνικάχα Μάλαγα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει τα δεδομένα στον όμιλο:

“Είναι ένας πάρα πολύ δυνατός όμιλος. Το είδαμε και χθες στο ματς Εφές – Μπάμπεργκ. Υπάρχουν πάρα πολλά σενάρια τη δεδομένη στιγμή. Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι τί κάνουμε εμείς. Η Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν ότι αγκομαχούσε στα τελευταία παιχνίδια. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο, στον οποίο μπορούν να συμβούν αυτά”.

Και κατέληξε αναφερόμενος στα τρία τελευταία παιχνίδια του Top 16: “Μπαίνουμε όπως μπήκαμε από την αρχή της χρονιάς. Θέλουμε να διεκδικούμε τη νίκη. Προέχει το ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετά ακολουθεί η Ρεάλ. Μετά από κάθε παιχνίδι θέλουμε να ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει, ότι έχουμε παλέψει για το παιχνίδι“.