Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Nemanja Nedovic μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ. Ο Σέρβος μάλιστα το έδειξε αυτό με ένα λιτό, λακωνικό, αλλά χαρακτηριστικό ποστ που έκανε στο twitter.

Ο παίκτης του τριφυλλιού πόσταρε στην σελίδα του στο twitter μια κλεψύδρα, δείχνοντας ότι ετοιμάζεται για να ξαναγυρίσει στην ενεργό δράση.

Ο Nemanja Nedovic είχε υποστεί θλάση στις 3/2 λίγο πριν το αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είναι στα… πιτς από τότε.

Αρχικά είχε φανεί ότι θα επέστρεφε στο πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου στην ενεργό δράση. Ο καιρός περνούσε, όμως, και ο παίκτης έμενε «εκτός» και έκανε μόνο ατομικό.

Το κακό με τον Σέρβο ήταν πως έχει γενικά μια… ευπάθεια στους τραυματισμούς και από την άλλη, είχε έρθει και η επέλαση του κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, που «πάγωσε» τα πάντα για ένα διάστημα και έβαλε την ομάδα σε καραντίνα και έτσι το θέμα της επιστροφής του πήγε πιο πίσω.

Ο παίκτης πριν μερικές μέρες αποφάσισε να πάει στην Σερβία για να τον δει και ο δικός του γιατρός.

Αν κρίνουμε από το ποστ με τη κλεψύδρα που έκανε και ο γιατρός του, του άναψε το πράσινο φως και έτσι ο Nedovic ετοιμάζεται να επιστρέψει, πολύ σύντομα πια, πίσω στα παρκέ.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ NEMANJA NEDOVIC