Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επιστρέφει στην ενεργό δράση. Ο αρχηγός του τριφυλλιού ξεπέρασε τον τραυματισμό του (είχε υποστεί διάστρεμμα στο ματς με τον Άρη) και θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο αυριανό (7/3) ματς με τον Κολοσσό στην Ρόδο.

Αντίθετα «εκτός» του αγώνα θα είναι ο Mario Hezonja , που δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο πρωτάθλημα και φυσικά ο Nemanja Nedovic.

Ο Σέρβος ανεβάζει στροφές, αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος και έτσι θα προφυλαχθεί για να μπορέσει πιθανότατα να επιστρέψει στους αγώνες την εβδομάδα που έρχεται.

Ο Nemanja Nedovic είχε υποστεί θλάση στις 3/2 λίγο πριν το αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ήταν στα… πιτς από τότε. Πλέον έχει ξεκινήσει και ήδη κάνει ατομικά και η επιστροφή του είναι πια στον ορίζοντα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Oded Kattash, άφησε εξάλλου, εκτός της αποστολής για το παιχνίδι με τους Ροδίτες στην 16η αγωνιστική της Basket League τους Λευτέρη Μαντζούκα, Ιαν Βουγιούκα και Γιώργο Καλαϊτζάκη στο πλαίσιο του απαραίτητου rotation.

Το παρών εξάλλου, θα δώσει κανονικά στο ματς ο TJ Bray, ο οποίος παίζει με την ομάδα μόνο στην Ελλάδα, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague.