Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του ο Νικ Καλάθης, με τα τωρινά δεδομένα να “δείχουν” Παναθηναϊκό!

Ο 26χρονος γκαρντ, πάνω στον οποίο έχει βασιστεί το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού σύντομα θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση. Πάντως, με βάση την τωρινή κατάσταση ο Καλάθης βρίσκεται πιο κοντά απο ποτέ στην επιστροφή του στους “πράσινους”. Κι αυτό γιατί δεν έχει βρει μέχρι στιγμής κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από το NBA.

Από τη μία πλευρά, οι Μέμφις Γκρίζλις τού προτείνουν συμβόλαιο έναντι 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ οι Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, μετά την απόκτηση του Ντερόν Ουίλιαμς είναι πλήρεις στην θέση του πλέι μέικερ.

Από την άλλη, η μόνη πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδες της Ευρώπης είναι αυτή του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος τού προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 6 εκατ. ευρώ και, φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που στο NBA αποκλείεται να το βρει.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, η επιστροφή του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως πλησιάζει και όσο περνούν οι ώρες χωρίς να αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα ο διεθνής γκαρντ θα έρχεται όλο και πιο κοντά στους “πράσινους”.