Μία εξαιρετικά δύσκολη και κοπιαστική σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατέκτησε το νταμπλ. Οι “πράσινοι” ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και τους σκόπελους φτάνοντας στην κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων. Έτσι, ήρθε η ώρα… της φιέστας. Σε περίπου μιάμιση ώρα το τριφύλλι θα γιορτάσει μαζί με τους φίλους του την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδος. Το basketblog.gr βρίσκεται ήδη στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει τα ΠΑΝΤΑ από την “πράσινη” γιορτή…

18:35 – Οι φίλαθλοι των νταμπλούχων Ελλάδος έχουν αρχίσει να παίρνουν θέση στις κερκίδες, με τον κόσμο να είναι περισσότερος απ ότι πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα.

18:40 – Οι δύο “μικροί” της ομάδας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Διαμαντάκος, είναι οι πρώτοι που πέρασαν στο παρκέ για να κάνουν σουτάκια.

19:00 – Στις γιγαντοοθόνες του ΟΑΚΑ προβάλλονται εικόνες από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

19:08 – Κάτι λιγότερο από μια ώρα έμεινε για την έναρξη της φιέστας και ήδη περίπου έξι χιλιάδες “πράσινοι” φίλαθλοι έχουν πάρει θέση στις κερκίδες.

19:18 – Οι τσίρλιντερ του τριφυλλιού, Fun Patrol, έκαναν… την εμφάνισή του στο παρκέ του ΟΑΚΑ “ζεσταίνοντας” τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι άρχισαν να τραγουδούν.

19:20 – Ο Γιώργος Μακρυδάκης, ένα από τα δύο παιδιά που είναι η “ψυχή” της Identity, της εταιρείας που έχει αναλάβει το entertainment του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα με του Κώστα Τσαρτσαρή. Ενδεικτικό του ότι ένα μέρος της φιέστας θα είναι (φυσιολογικά) αφιερωμένο σε αυτόν.

19:22 – Και η γυναίκα του υπαρχηγού του τριφυλλιού, Λίνα, έχει έρθει στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα του… συζύγου.

19:28 – Το πρόγραμμα της φιέστας περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι οι: Σχορτσανίτης, Μπράμος, Διαμαντίδης, Γκιστ, Γκουίν, Ξανθόπουλος και Χαραλαμπόπουλος. Στην… αντίπερα όχθη βρίσκονται οι: Κάρι, Ματσιούλις, Διαμαντάκος, Ούκιτς, Λάσμε, Τσαρτσαρής, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης.

19:31– Τριπλή γιορτή. Ο Στεφάν Λάσμε γιορτάζει σήμερα την κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, την ημέρα του πατέρα, αλλά και… την επέτειο γάμου του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ναστάζια. Μια μέρα γεμάτη χαμόγελα για τον Γκαμπονέζο σέντερ.

19:43 – Έξι αστέρα, έξι προσπάθειες. Ένας φίλος του Παναθηναϊκού είχε έξι ευκαιρίες να κερδίσει ένα σκούτερ, αλλά τα σουτ που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο.

19:46 – Περίπου δέκα χιλιάδες βρίσκονται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ δίνοντας έντονα πράσινο χρώμα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μεταξύ αυτών και πολλά μωράκια αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες οικογένειες έχουν έρθει στην Καλογρέζα.