Mε αφορμή την σημερινή(23/09, 19.30) μεγάλη γιορτή του Παναθηναϊκού, στα πλαίσια της  εκδήλωσης “Honouring our Legacy” που θα πραγματοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, μίλησε στο Sport24 Radio 103.3 αναφερόμενος, τόσο στην γιορτή, όσο και στην βράβευση του Πάυλου Γιαννακόπουλου και την μετονομασία του “Τάφου του Ινδού”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την βράβευση του Παύλου Γιαννακόπουλου και την μετονομασία του “Τάφου του Ινδού: “Ήταν κάτι που θέλαμε να το κάνουμε εδώ και ένα χρόνο. Θέλαμε να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες της υφηλίου. Και του αφιερώσαμε ένα κομμάτι του Παναθηναϊκού. Δώσαμε το όνομά του στον “Τάφο του Ινδού”, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός είχε στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες και ο ίδιος πήγαινε κι έβλεπε όλες τις προπονήσεις, ατέλειωτες ώρες. Πέρναγε όλη την ημέρα εκεί”.

Για το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και την ανακαίνισή του: “Έχει κολλήσει στην οικονομική αστάθεια και οικονομική απραγία τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορεί να προχωρήσει η ιστορία με τους ίδιους ρυθμούς. Με τη νέα κυβέρνηση είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα βρεθεί μια λύση”.

Για την παράταση των δέκα χρόνων: “Με τον τελευταίο νόμο της διπλής ανάπλασης, που για εμένα είναι ο χειρότερος, παίρναμε συνεχώς παρατάσεις για να πάρει άδεια το γήπεδο ποδοσφαίρου. Και ήταν από τις πρώτες δικαιολογίες για να μην γίνει η ανακαίνιση. Ήταν παράλογος ο νόμος. Κατηγορηθήκαμε όταν ζητήσαμε την παράταση των δέκα χρόνων ότι στηρίζουμε τη διπλή ανάπλαση. Ήταν, όμως, η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Περιμένουμε ενάμιση χρόνο μια απάντηση. Είμαι, πάντως, αισιόδοξος. Θα ζητήσουμε πολύ σύντομα την κατάργηση του νόμου της διπλής ανάπλασης”.

Για την εκδήλωση “Honouring our legacy”: “Δεν χρειάζονται εκπλήξεις, δεν χρειάζεται τίποτα. Είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα για αυτά που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός. Θα έχει δυνατές συγκινήσεις, άλλωστε θέλουμε ο σύλλογος από εξάστερος να γίνει επτάστερος, οκτάστερος, εννιάστερος. Έχουμε να θυμηθούμε αρκετά”.