Ο Οκάρο Ουάιτ είναι πια παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, με τον παίκτη να κερδίζει θέση στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις, τόσο την περασμένη χρονιά με τον Άρη όσο και στο Summer League. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δεν έμειναν με «σταυρωμένα χέρια» μετά από αυτή την εξέλιξη και προχωρούν δυναμικά, για την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο Ισπανός φόργουορντ, βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «πρασίνων», αλλά η αναμονή για τον Ουάιτ καθυστερούσε την εξέλιξη της υπόθεσής του. Μετά την κατάληξη του τελευταίου στο Μαϊάμι, σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr, η διοίκηση κινήθηκε άμεσα και πραγματοποίησε επαφή μαζί του, το βράδυ της Πέμπτης (14/7). Σε αυτή την επαφή, κατέστη ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» να εντάξει στο δυναμικό του τον Κλαβέρ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι αποφασισμένοι να τον φέρουν στην Αθήνα και να ισχυροποιήσουν ακόμη μία περισσότερο, μία φρόντ-λάιν όπου ήδη υπάρχουν οι Γιάννης Μπουρούσης, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και Αντώνης Φώτσης.

Ο… προσεχώς 28 ετών παίκτης (έχει γενέθλια στις 30 Αυγούστου), ήταν εκ των πρωταγωνιστών της τρομερής πορείας της Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, προς το Final Four της Ευρωλίγκα και είναι ακόμη ένας από αυτούς που ετοιμάζονται να αξιοποιήσουν την εξαιρετική τους χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι διευρυμένες ικανότητές του, με παιχνίδι κοντά και μακριά από το καλάθι, αρέσουν στους «πράσινους», με τον Κλαβέρ να έχει μέσο όρο 9.4 πόντων, 5.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, ενώ στη VTB League σημείωσε 10.8 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.