Με τους Καλάθη και Χαραλαμπόπουλο να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (21/01, 19:00). Μεγάλο μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Παππάς, ο οποίος εκτός απροόπτου προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (25/01).

Μετά την άνετη νίκη επί του Άρη, οι “πράσινοι” έστρεψαν αμέσως την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης (21/01, 19:00) με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Ρωσία, πραγματοποιώντας προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (18/01) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, είχε στη διάθεσή του τόσο τον Νικ Καλάθη, όσο και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη κι έτσι ο Σέρβος κόουτς μπορεί να τούς υπολογίζει ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης για την Ευρωλίγκα

Στο μεταξύ, ο Νίκος Παππάς που ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο, υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/01) σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αισθητά. Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ έβγαλε μεγάλο μέρος του σημερινού ομαδικού προγράμματος, όμως έμεινε εκτός αποστολής, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στα παιχνίδια που ακολουθούν. Συνεπώς, όλα δείχνουν πως -εκτός απροόπτου- ο Παππάς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (25/01) για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Η αποστολή των “πράσινων” θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (19/01) για το Κράσνονταρ μέσω Μόσχας, ενόψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.