Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοπό να… κάνει εύκολη τη ζωή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Εστεμπάν Μπατίστα. Ο σέντερ των «πρασίνων», δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του θέλει να δώσει «μάχη» για να διεκδικήσει οποιεσδήποτε πιθανότητες, για την πρόκριση στο Final-4 της Μαδρίτης, ενώ επεσήμανε τους τομείς, στους οποίους πρέπει να βελτιωθούν οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Μπαίνουμε σε μια δύσκολη σειρά αγώνων απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που στοχεύει στον τίτλο και είναι φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Εμείς θα πάμε στη Μόσχα αλλά και σε όλα τα ματς με στόχο να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να μην τους δώσουμε ούτε ένα εύκολο παιχνίδι και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να πάρουμε το καλύτερο.

Πρέπει να κάνουμε κάτι για να διορθώσουμε τον τρόπο που τελειώνουμε τα ματς και να το κάνουμε τώρα! Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Έχουμε το πλεονέκτημα και καταλήγουμε στο τέλος να χάνουμε από δικά μας λάθη. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Μας έχει πειράξει που πετάμε τόσο εύκολα τα παιχνίδια, ενώ έχουμε το πάνω χέρι. Δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».