Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Μάικ Μπατίστ στην ειδική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης για την Ευρωλίγκα, τονίζοντας το πόσο ευτυχισμένος είναι για τα όσο έζησε στον Παναθηναϊκό.

Ο άλλοτε σέντερ των «πρασίνων» εργάζεται πλέον στο τεχνικό επιτελείο της Canton Charge (θυγατρική των Κλίβελαντ Καβαλίερς), αναφέρθηκε στη νέα εμπειρία της καριέρας του, στον ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ συμπεριέλαβε στους καλύτερους συμπαίκτες που είχε τους Διαμαντίδη, Σπανούλη, Νίκολας και Γιασικεβίτσιους.

«Είχα μία συζήτηση με τον Μπλατ και τον Λεμπρόν. Ο Λεμπρόν στις 8 το πρωί βρίσκεται στο γήπεδο για προπόνηση και γι΄ αυτό είναι τόσο μεγάλος παίκτης», είπε για το παρόν και για τις επαφές που έχει με δύο πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό. «Τώρα που έχω χρόνο θυμάμαι εκείνες τις στιγμές που έζησα με τον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Μιλάω με τον Διαμαντίδη και τον Γκιστ». 

Δεν είναι δυνατόν να μην έχει διδαχθεί πράγματα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ανέφερε σχτικά: «Δεν έχω μάθει ακόμα να σφυρίζω σαν τον Ομπράντοβις (γέλια). Προσπαθώ να περάσω τις γνώσεις μου στους νέους παίκτες και πάντα βάζω ευρωπαϊκές… πινελιές. Θα χρησιμοποιώ όσα έχω μάθει από τον Ομπράντοβιτς. Είμαι ευλογημένος που με αγκάλιασε η οικογένεια του Κλίβελαντ». 

Ακόμη, μίλησε για τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε. «Νίκολας, Σπανούλης, Διαμαντίδης και Γιασικεβίτσιους» ήταν οι εκλεκτοί του.