Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός έκανε το παιχνίδι εύκολο, ενώ στάθηκε στην ενέργεια και την φρεσκάδα που έφεραν στην ομάδα οι νέες προσθήκες.

Αναλυτικά:

«Εμείς κάναμε το παιχνίδι εύκολο, δεν ήταν εύκολο Εκμεταλλευτήκαμε τα προβλήματα που είχε η Μάλαγα και τα πράγματα απλοποιήθηκαν από την πρώτη περίοδο, όταν δώσαμε τον τόνο για τη συνέχεια του αγώνα. Οι δύο παίκτες που ήρθαν μας έχουν βοηθήσει και το σημαντικό είναι πως προσαρμόστηκαν γρήγορα. Χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια, όπως είχε πει και ο κόουτς Τζόρτζεβιτς. Είμαστε πλέον διαφορετική ομάδα με περισσότερες επιλογές και λύσεις, ακόμη και στις προπονήσεις. Επόμενο μέλημά μας είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Από εμάς εξαρτάται. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι Κυπέλλου και μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα που θα είναι δύσκολο, σε ένα γεμάτο γήπεδο», τόνισε αρχικά.

Όσο για το πότε θα είναι διαθέσιμος ο Βινς Χάντερ; «Δεν είναι ακόμη έτοιμος. Είναι νέος παίκτης και προσπαθούμε να τον βάλουμε στο σύστημα. Είναι διαφορετικός από τον Ουίλιαμς και τον Χέινς που έχουν παραστάσεις. Χρειάζεται χρόνο για να παίξει και να δείξει ποιος πραγματικά είναι».