Τα έντονα συναισθήματα που έζησε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, στην εκδήλωση «Honouring our Legacy», φαίνεται πως μένουν ακόμη «ζωντανά» πάνω του, δύο μέρες μετά. Ο πρώην ηγέτης του Παναθηναϊκού και βραβευθείς ως ένας εκ των πέντε κορυφαίων της τελευταίας 25ετίας για το σύλλογο, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε το κοινό, καθώς και τους αδελφούς Γιαννακόπουλους. Παράλληλα, μίλησε για τις «μάχες» με τον Ολυμπιακό, τις αναμετρήσεις με τους «πράσινους», όταν ήταν παίκτης της Ρόμα, ενώ απαντά για τη συνάντηση με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο novosti.rs:

«Τι να πω; Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην εκδήλωση ήταν φανταστική. Υπήρξε τόσο συναίσθημα και αγάπη, που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Ήταν απίστευτο που συγκεντρώθηκε τόσος πολύς κόσμος στο γήπεδο».

Για τους αδελφούς Γιαννακόπουλους: «Και οι δύο πρόεδροι είναι τρομεροί. Ειδικά ο Παύλος, ο οποίος πλέον σπανίως κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν γινόταν να χάσει αυτή τη γιορτή. Πραγματικά, μου ράγισε την καρδιά η εκδήλωση και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω. Ήμουν στον Παναθηναϊκό πριν από περίπου 15 χρόνια και δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο γιατί στις ομάδες παίκτες έρχονται και φεύγουν».

Για το τι θυμάται από το πέρασμα του στην Ελλάδα: «Στο μυαλό μου έρχονται όλες οι κατακτήσεις που είχαμε, αλλά και τα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που πρέπει να ζήσει κανείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ζήσει το σερβικό ντέρμπι, αλλά είναι κάτι ξεχωριστό κι αυτό. Γι’ αυτό άξιζε που έπαιξα για τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτές τις μεγάλες μάχες».

Για την αποθέωση, όταν ήταν παίκτης της Ρόμα: «Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την αναμέτρηση της Ρόμα με τον Παναθηναϊκό, όπου περίπου 1000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Ιταλίας φώναζαν το όνομά μου κι ας μη φορούσα την πράσινη φανέλα».

Για τη συνάντηση με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Βεβαίως και είδα τον Σάσα, ο οποίος από το αεροπλάνο βρέθηκε κατευθείαν στο γήπεδο και έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ μιλήσαμε και λίγο».