Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Basket League κερδίζοντας με σχετική άνεση τον ΠΑΟΚ και έκανε μία “προπόνηση” ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Φενέρμπαχτσε. Μετά το τέλος του αγώνα ο Λευτέρης Μποχωρίδης σχολίασε την εικόνα των “Πρασίνων” αλλά και τα δύσκολα παιχνίδια για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν μια “προπόνηση”, η επόμενηε βδομάδα είναι πολύ σημαντική με δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια. Θέλαμε να παίξουμε καλά για να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Τον τελευταίο καιρό είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε δείξει πως είμαστε δεμένοι και παίζουμε καλύτερα. Είναι η καλύτερη στιγμή για να είμαστε φορμαρισμένοι. Μαζί με τον κόσμο θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στο Final Four».

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, δεν έχει σημασία τι θα γίνει στο προηγούμενο. Πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια έτοιμοι, η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα. Γιορτές θα κάνουμε στο γήπεδο, για να προετοιμαστούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».