Στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αρ Τι Γκουίν. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ “προσγειώθηκε” με αεροπορική πτήση μέσω Μονάχου καθώς αύριο αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδος. Στις πρώτες εν Ελλάδι δηλώσεις του ο νέος παίκτης του τριφυλλιού εμφανίστηκε άκρως ενθουσιασμένος από την προοπτική της ένταξής του στους “πράσινους”.

“Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή που μου παρουσιάστηκε. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω προσωπικά κάποιους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ξέρω ότι ο Ραμέλ (Κάρι) είναι εδώ, ο οποίος αγωνιζόταν και αυτός στην Ουκρανία, αλλά δεν ξέρω προσωπικά κάποιον από τους άλλους παίκτες”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Γνωρίζω όμως την ομάδα. Περιμένω να γνωρίζω τους νέους συμπαίκτες μου με ανυπομονησία και θα ήθελα να τους βοηθήσω. Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Είναι μια μυθική ομάδα έχει κατακτήσει πάμπολλους τίτλους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και ελπίζω να καταφέρω να τη βοηθήσω να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου”.

Και πάλι εκτός ο Λάσμε

Εξάλλου, εκτός της σημερινής απογευματινής προπόνησης έμεινε ο Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ (σ.σ.: δεν αγωνίστηκε χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ) εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μυκητίαση με αποτέλεσμα να παραμένει στο απουσιολόγιο του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα για την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας.