“Μύλος” έγινε με το θέμα της επιστροφής του Μάρκους Ντένμον στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Μάρκους Ντένμον πίσω στην ομάδα και τόνισαν ότι ο παίκτης θα μείνει στο ΟΑΚΑ τα επόμενα δυο χρόνια. Ο μάνατζέρ του Αμερικανού, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς διέψευσε ότι το τριφύλλι είχε την option στο συμβόλαιο του Αμερικανού και τόνισε ότι ο 29χρονος γκαρντ δεν έχει κλείσει πουθενά και είναι ελεύθερος! Τα ίδια είπε λίγο μετά σε ποστάρισμά του και ο ίδιος ο παίκτης!

Οι πράσινοι θεωρούν ότι ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο και την option την είχε η ομάδα, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο του Αμερικανού. 

Ο Σέρβος μάνατζερ, όμως, είχε άλλη άποψη. Ο εκπρόσωπος του Ντένμον ανέφερε σε post που έκανε στο twitter ότι ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα και φυσικά με τον Παναθηναϊκό, κάτι που φυσικά διαψεύδει τους πράσινους. Ο Ραζνάτοβιτς τόνισε επίσης ότι ο παίκτης θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Αναλυτικά ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανέφερε στο post που έκανε στο twitter:

«Περισσότερο από επίσημο: Ο Μάρκους Ντένμον είναι free agent και θα αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τις επόμενες ημέρες. Δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα, ούτε με τον πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκό! Όλες οι πληροφορίες για την υπογραφή του είναι ψεύτικες».

“Δεν έχω υπογράψει πουθενά”

Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος με τον ατζέντη του ήταν και ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος τόνισε σε post που έκανε στο twitter ότι δεν υπογράψει πουθενά και είναι frre agent.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Αμερικανού παίκτη:

«Για όποιον τον ενδιαφέρει. Δεν έχω υπογράψει με καμία ομάδα και είμαι ακόμα FREE AGENT και ανοιχτός να συζητήσω τα μελλοντικά μου πλάνα»!

Οι πράσινοι πάντως, που θεωρούν ότι έχουν το δίκιο με το μέρος τους, δεν πήραν καμία θέση λίγο μετά το post του Ραζνάτοβιτς και από το τριφύλλι τόνιζαν ότι  δεν έχουν να σχολιάσουν κάτι.

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΡΑΖΝΑΤΟΒΙΤΣ

 

 ΤΟ POST ΤΟΥ ΝΤΕΝΜΟΝ