Κάθε μέρα και νέα προβλήματα τραυματισμών προκύπτουν για τον Παναθηναϊκό, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς πάνω που είπε «δόξα τω θεώ», με την επιστροφή του Διαμαντίδη, να μετρά τρεις νέες απουσίες!

Συγκεκριμένα, δύο προβλήματα τραυματισμών άφησε το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ. Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ολοκλήρωσαν το ματς με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έπειτα από χτυπήματα αντιπάλων και υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου αμφότεροι υπέστησαν θλάση πρώτου βαθμού, που θα τους κρατήσει εκτός προπονήσεων για 10 με 15 ημέρες!

Την προπόνηση της Δευτέρας (8/9) εγκατέλειψε και ο Έι Τζέι Σλότερ καθώς αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο (θα υποβληθεί κι εκείνος σε μαγνητική τομογραφία), ενώ ο Αντώνης Φώτσης (ταλαιπωρείται από οσφυοϊσχυαλγία) έκανε θεραπεία.

Αντιθέτως, ο Δημήτρης Διαμαντίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Τζέιμς Γκιστ που βρίσκεται στις ΗΠΑ για προσωπικό του πρόβλημα και δεν έχει συμμετάσχει καθόλου στην προετοιμασία της ομάδας, αναμένεται να πατήσει ελληνικό έδαφος την Τετάρτη (10/9).