Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Πανιώνιο προβλημάτισε έντονα τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στη νωθρότητα με την οποία αγωνίστηκαν οι παίκτες του στην επανάληψη.

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Ο Πανιώνιος διαθέτει μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο, οπότε γίνεται αρκετά επικίνδυνος. Η διαφορά που πήραμε στο ημίχρονο ίσως μας έκανε να νομίσουμε οτι το παιχνίδι έληξε. Στην επανάληψη δεν μπήκαμε να παίξουμε αγώνα, αλλά να κάνουμε show time. Εχουμε ακόμα μια υποχρέωση το Σάββατο και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και το Τοπ 16“, δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης, για να καταλήξει αναφερόμενος στον Τζέισον Καπόνο:

“Εχει κάνει δύο προπονήσεις μαζί μας. Πρέπει να μάθει τα ονόματα των παιδιών και τα συστήματά μας. Το θέμα είναι να ενσωματωθεί και να βρεί ρυθμό ώστε να είναι πιο έτοιμος για την επόμενη φάση”, ενώ, τέλος, αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε για την απόκτηση του Τζέιμς Γκιστ.

Απο την πλευρά του, ο Στεφάν Λάσμε δηλωσε: “Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι. Παίξαμε καλά, ειδικά στην άμυνα. Πήραμε από νωρίς το προβάδισμα. Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλούς παίκτες και φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα”, ενω σχολιάζοντας την άφιξη του Τζέισον Καπόνο στο τριφύλλι είπε: “Είναι ένας πολύ καλός σουτέρ, μας βοηθά στην επίθεση ανοίγοντας τις αντίπαλες άμυνες. Μας έδωσε ένα ακόμα όπλο“.