Όταν ο Παναθηναϊκός επενδύει σε ένα 17χρονο παιδί, αυτό σημαίνει πως τα “πράσινα” ραντάρ έχουν εντοπίσει κάτι πολύ αξιόλογο. Ο Γιώργος Διαμαντάκος μπορεί να είναι ακόμα… ανήλικος, αλλά έχοντας νοοτροπία επαγγελματία φιλοδοξεί να εργαστεί σκληρά προκειμένου κάποια στιγμή στο μέλλον να αποτελέσει βασική μονάδα του τριφυλλιού. Για να τα καταφέρει, όμως, χρειάζονται πολλές θυσίες, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Είναι κάτι το φανταστικό αυτό που βιώνω. Από το Α’ τοπικό να έρχομαι στον Παναθηναϊκό και την Α1. Πιστεύω πως είναι ένα όνειρο που λίγοι το ζουν” δήλωσε αρχικά ο νεαρός σέντερ και συνέχισε αναφερόμενος στην προετοιμασία του και τη συνύπαρξη με τους Σχορτσανίτη και Άρμστρονγκ:

“Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος. Θα προσπαθήσω με πολλή προπόνηση και σκληρή δουλειά να προετοιμαστώ κατάλληλα για να βοηθήσω στο μέλλον. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω τον “Σόφο” και τον Χίλτον. Είναι παίκτες μεγάλης κλάσης. Με αυτούς τους δύο έχουμε γίνει πολύ δυνατοί μέσα στο καλάθι”.

Όσο για τις θυσίες που έκανε; “Νιώθω μεγάλη ευθύνη που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Έχω κάνει πολλές θυσίες για να φτάσω ως εδώ και πρόκειται να κάνω ακόμα περισσότερες για να αναρριχηθώ ακόμα περισσότερο. Έχω αφοσιωθεί στο μπάσκετ. Το γήπεδο είναι το σπίτι μου και η μπάλα είναι η κοπέλα μου. Προσπαθώ για το καλύτερο σε κάθε προπόνηση”.